İnstagram Durduruldu 2021 - Takipci Servisi
Paylaşımlar
Yükleniyor...

3 Ocak 2021 Pazar

İnstagram Durduruldu 2021

                                                                                     

Milyonlarca farklı insanın kullandığı sosyal medya uygulamalarından biri olan instagram, oldukça başarılı bir sosyal medya platformudur. Kurulduğu günlerde çok fazla etkileşim almamasına rağmen facebook sitesinin orta yaş kullanıcılar tarafından tercih edilmesinden sonra milyonlarca genç instagram uygulamasına geçmiştir. Eskiden fotoğraftan başka bir paylaşım yapılamayan instagram, artan kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak kendisini geliştirmiş ve gün geçtikçe daha da fazla bir kullanıcı tabakasına ulaşmıştır. Milyonlarca farklı insan tarafından kullanılan instagram uygulamasında 2021 yılında bile bazı sorunlarla karşılaşılabiliyor. Milyonlarca kullanıcının sık sık karşılaşabildiği bu sorunlardan en popüler olanı ve çözümü en kolay olanlardan birisi ise instagram durduruldu hatasıdır. Instagram deneyiminizi engelleyen, Instagram durduruldu 2021 hatası oldukça can sıkıcı bir durum. Instagram durduruldu hatasıyla ilgili olarak ne yapmanız gerektiğini anlattık.


İnstagram durduruldu hatası nedir?



Instagram'da 2021 yılında bile hatalarla karşılaşmak mümkün. Sürekli olarak değişen insanlar ve değişen tercihler dolayısı ile instagram sosyal medya platformu da kendisini sürekli olarak değiştirmek ve yenilemek zorundadır. Bu yenileme işlemi her zaman istenilen şekillerde gerçekleşemez ve bazı sorunlar gerçekleşebilir. Bu tip sorunlarda instagram merkezi genellikle sorunu hemen tespit eder ve bu sorunun çözümü ile ilgili çalışmalara başlar. Çoğu zaman kullanıcıların büyük bir kısmı sorunu fark bile etmeden instagram bu sorunu çözmektedir. Ama bazı durumlarda sorunun kaynağı bizzat kullanıcıların kendisi oldukları için instagram kendi merkezlerinden bu sorunu çözemezler. İnstagram durduruldu hatası, genellikle kullanıcı hatası olan sorunlar sonucunda ortaya çıkmaktadır ve bu sorunu çözmek için bilinen 3 farklı çözüm yöntemi vardır. Instagram durduruldu hatası, anlık gelen ve çok çeşitli nedenleri olan, bununla birlikte uygulamayı kullanmanızı engelleyen bir hatadır. 


İnstagram durduruldu hatası nasıl çözülür?



Birçok farklı insanın kullandığı bir sosyal medya uygulaması olan instagram’da kullanıcılar bazen instagram durduruldu diye bir hata ile karşılaşabilirler. Bu hatanın birçok farklı sebebi olabileceği gibi aynı şekilde birden fazla da çözüm yolu vardır. Bu çözüm yolarından birisi ise instagram uygulamasını kullandığınız cihazının belleğini temizlemektir. Cihazınızda ram ve sabit disk adında iki tane depolama birimi vardır. Bu iki depolama birimini temizlerseniz instagram uygulaması durdurulduğu hatasından kurtulabilirsiniz

Cihazınızdaki ram’i temizlemek için:

İnstagram uygulamasını kapatın.
Android ya da ios tabanlı cihazınızda bulunan arka plandaki uygulamalara ulaşabileceğiniz kısmı açın.
Arkaplanda çalışmakta olan bütün uygulamaları kapatın.


Bu şekilde cihazınızın ram’ini hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz. Sorununuz hala çözülmezse:


Cihazınızda bulunan gereksiz videolardan ve gereksiz fotoğraflardan kurtulun
Sorun yine çözülmezse en sık kullandığınız uygulamaların, telefonunuzda bulunan ayarlar kısmındaki sayfasına gidin. Bu sayfa genellikle programı kaldırabildiğiniz sayfa ile aynı yerdir.
Cihazınızdaki uygulamalar hakkında ayrıntılı bilgilerin olduğu sayfaya gelince uygulamalarınız işgal ettiği yer miktarını azaltmak için “önbelleği temizle” tuşuna basın.
Cihazınızı yeniden başlatın.

Genellikle bellek sorunlarından dolayı gerçekleşen instagram durduruldu hatasını hala alıyorsanız uygulamayı cihazınızdan tamamen silip tekrar yükleyerek bu sorundan kurtulabilirsiniz. Hem siz instagram uygulamanızı silip tekrar yüklediğinizde aynı zamanda instagram uygulamasının en güncel sürümünü yüklemiş olacaksınız. Güncellenmiş olan instagram uygulaması ile sorununuz büyük oranda çözülecektir.

Sende hemen İnstagram takipçi satın al ve yükselişe geç!

Arkadaşlarınla Paylaş

Tepkini seç!

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done