Tiktok Keşfet Engeli Nasıl Kalkar 2021 - Takipci Servisi
Paylaşımlar
Yükleniyor...

5 Ocak 2021 Salı

Tiktok Keşfet Engeli Nasıl Kalkar 2021

                                                                                             

Günümüzde internetin gelişmesi ile birlikte birbirinden farklı amaçlara farklı yöntemlerle hizmet eden birçok sosyal medya uygulaması ortaya çıkmıştır. Bu sosyal medya uygulamaları sürekli olarak birbirileri ile rekabet halinde oldukları için sürekli olarak yenilik yapmak zorunda kalıyorlar ya da bünyelerinde bulunan içerikleri temiz, kurallara uygun tutarak uygulama kullanıcıların başka uygulamalara kaçmasını engellemeye çalışıyorlar. Son yıllarda oldukça popüler olan tiktok hakkında konuşacağız. Tiktok isimli sosyal medya uygulaması bazı riskli gördükleri kullanıcıların keşfet ekranında görünmesini engelleyerek kendisini güvene almaya çalışır. Sitenin güvenliği konusunda oldukça tutucu oldukları için bazen kurunun yanında yaşları da yakarlar. 

Tiktok keşfet engeli nedir?

Milyonlarca kişinin kullandığı bir sosyal medya uygulaması olan tiktok’ta eğer bazı kurallara uymazsanız siz de keşfet engeli yiyebilirsiniz. Tiktok uygulamasında bulunan keşfet engeli, sizin paylaştığınız videoların keşfet ekranına düşmesini engeller. Bu şekilde birçok tiktok kullanıcısının amacı olan daha fazla takipçiye ulaşma amacına hiçbir şekilde ulaşamazsanız. Eğer Tiktok keşfet engeli ile karşı karşıya iseniz en kısa sürede keşfet engelinden kurtulmanız gerekir yoksa yaptığınız videolar hiç kimse tarafından bulunamaz.

Tiktok keşfet engelinin sebebi nedir?

Popüler sosyal medya sitelerinden birisi olan tiktok uygulamasında 2021 yılında bile birçok farklı konudan keşfet engeli ile karşılaşabilirsiniz. Keşfet engeli ile karşılaşmanızın en büyük sebebi tiktok uygulamasının kurallarını dikkate almamanızdır. Kurallara uymazsanız hızlı bir şekilde tiktok hesabınız keşfet ekranında görülme engeli ile karşılaşabilir. Tiktok uygulamasında engel yememek için uymanız gereken kurallar şunlardır:

+18 yaş içerikli videolar paylaşmak
Yasa dışı faaliyetleri videolamak
Yasa dışı faaliyetler hakkında video yayınlamak
Kumar içerikli videolar yayınlamak
Zorbalık ve şiddet içerikli videolar paylaşmak
Siyasi bir mesaj içeren paylaşımlar yapmak
Video başlıklarına ya da video içeriğine uygunsuz yazılar yazmak
Aynı videoyu birden çok kez paylaşmak (spam yapmak)
Paylaştığınız videoları sürekli olarak silmek
Paylaştığınız video ile alakasız etiketleme yapmak ve hashtagler koymak

Eğer 2021 yılı içerisinde tiktok uygulamasında video paylaşırken bu kuralları dikkate almazsanız hesabınız keşfet ekranında görünmeme engeli yiyebilir. Bu engel yüzünden yeni takipçilere ulaşmanız oldukça güçleşir ve hesabınızın büyümesi durmaya yakın yavaşlayabilir.

Tiktok keşfet engelinin kaldırılması

Eğer bir şekilde bu kurallardan birisine ya da birkaç tanesine uymazsanız hesabınız keşfet ekranında görülmeme engeli yiyebilir. Aynı şekilde siz hiçbir şey yapmasanız bile küçük bir olasılıkla hesabınız yine keşfet ekranında görülmeme engeli ile karşılaşabilirsiniz. Böyle bir engelle karşılaştığınız zaman yapmanız gerekenler şunlardır:

Düzenli bir şekilde tiktok uygulaması üzerinde video paylaşımı yapmak
Kurallara harfiyen uymak ve başka bir kural ihlali yapmamak
Yeni ve orijinal içerikler üretmek
Daha kaliteli bir kamera kullanmak ve daha sarsıntısız videolar çekip paylaşmak
Paylaşmış olduğunuz videolara sürekli olarak ve çok miktarda yorum yapılması. Yani takipçileriniz ile etkileşim içerisinde olmanız.

Bu maddelerde yazanların tamamını düzgün bir şekilde yaparsanız hesabınızda bulunan keşfet ekranında görünmeme engeliniz en kısa zamanda kalkacaktır. Eğer kurallara uymaya devam etmeyip aynı şekilde devam ederseniz hesabınız tamamen silinebilir. 2021 yılında tiktok keşfet engelini yukarıdaki maddeleri uygulayarak kaldırabilirsiniz. Tiktok keşfet engeli kaldırmak istiyorsanız, yukarıda yer alan önerileri takip edin. Tiktok keşfet engelinizi kaldırdıktan sonra, Tiktok takipçi sayınızı artırmak için platformu etkili bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. 

Arkadaşlarınla Paylaş

Tepkini seç!

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done