İnstagram Video İndirme Nasıl Yapılır? - Takipci Servisi
Paylaşımlar
Yükleniyor...

9 Ocak 2021 Cumartesi

İnstagram Video İndirme Nasıl Yapılır?

                                                            

Popüler sosyal ağ Instagram, artık fotoğraf ve video paylaşmanın çok ötesinde, insanların DM üzerinden mesajlaştığı ve etkileşime girdiği bir yer. Instagram’ı bu kadar popüler yapan özellikleri, sunduğu hikayeler, reels, ig tv ya da dm olsa da çok izlenen Instagram videoları hala popüler. Bazen bir instagram videosunu, telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmek isteyebilirsiniz. Instagram videosu nasıl indirilir diye merak ediyorsanız, video indirmenin oldukça kolay ve pratik adımları mevcut. Instagram’da kendi video paylaşımlarınızın yanı sıra, farklı bir kullanıcının videolarını hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Mobilden, iPhone ve Android’de Instagram videosu indirmenin yanı sıra, Instagram videoları ve hikayelerini bilgisayarınıza da indirebilirsiniz. Peki instagram video indirme nasıl yapılır? Instagram’dan video indirmenin en hızlı ve pratik adımlarına bakalım.

Instagram HD video indirme araçları ile video indirin

Instagram’da paylaştığınız videoları arşivinize eklemek ve kullanmak için, Instagram’dan video indirme araçlarını kullanmalısınız. Instagram video indirme sitelerinin yanı sıra, Google Chrome ve diğer tarayıcılar için Instagram video indirme eklentileri vardır. Mobilden, iPhone ve Android’e instagram videosu indirmek içinse bir uygulama kullanabilirsiniz. Instagram video indirme nasıl yapılır sorusunun yanıtı hemen tüm cihazlarda aynıdır, bu anlamda videoları nasıl indirebilirsiniz, bakalım. Instagram video indirme konusunda adım adım şu metotları takip edin:

İlk olarak tabii ki, instagram’da videosunu indirmek istediğiniz profile girin. Kendi videolarınızın yanı sıra farklı hesapların videolarını da indirebilirsiniz. Tek istisna, hesabın açık olmasıdır. Gizli instagram hesaplarının videolarını nasıl indirebilirim diye düşünüyorsanız bu söz konusu değil.
İkinci aşamada yapmanız gereken, indirmek istediğiniz videonun linkine ulaşmak. Instagram videosunun linkini, sağdaki üç noktalı menü üzerinden alabilirsiniz. Video bağlantısını kopyala seçeneğine tıkladığınızda, Instagram linki kopyalanmış olur. Hem mobilde hem de bilgisayarda bunu yapmak kolaydır.

Son aşamada ise instagram video indirme programı uygulaması, web sitesi ya da eklentisi üzerinden bu linki yapıştırın. Instagram video gönderisinin linkini yapıştırdığınızda, size farklı video indirme seçenekleri çıkacaktır. HD instagram videosu indirmek için yapmanız gereken, video indirme seçeneklerinde HD formata tıklamak. Instagram’dan video indirme işlemi işte bu kadar basit. Son bir kez tekrar edersek Instagram video indirme nasıl yapılır sorusunun yanıtları şöyle:

Instagram video indirme web siteleri (masaüstü tarayıcı)
Instagram video indirme uygulamaları (iphone ve android)
Google Chrome için, Instagram video indirme eklentileri

Instagram’da hikaye videosu nasıl indirilir?

  


Instagram’da video indirmenin adımları işte böyleydi. Hikayelere geldiğimizde ise, bir kişinin paylaştığı Instagram hikayelerini video formatında nasıl indirebilirim diye düşünüyor olabilirsiniz. Bunun için, masaüstü web sitesinden İnstagrama girip, Google Chrome için Instagram hikaye indirme eklentisini kurmanız yeterli. Instagram hikaye indirme eklentisini kurduktan sonra aşağıdaki adımları takip edin:

Bilgisayarınızdan instagram’ı açın. 
Hikayesini izlemek istediğiniz kişinin profilini açın.
Hikayeyi görüntülerken, sağ kısımda “indir” ya da “download” yazacak, bu butona tıkladığınızda kolay bir şekilde Instagram hikayelerini de video formatında indirebilirsiniz. 

Instagram’ın en iyi yönlerinden olan hikaye, video ve reels gibi videolar, uygulamalar, eklentiler ve instagram hikaye-reels ve video indirme siteleri üzerinden kolayca indirilebilir. 

İnstagram hesabın için instagram takipçi satın al ve yükselişe geç!

Arkadaşlarınla Paylaş

Tepkini seç!

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done