Tiktok 2021 Rozeti Nasıl Alınır? - Takipci Servisi
Paylaşımlar
Yükleniyor...

7 Ocak 2021 Perşembe

Tiktok 2021 Rozeti Nasıl Alınır?

                                                                    

Son yıllarda inovatif özellikleri sayesinde tiktok, sosyal medyalar arasında çok hızlı bir yükseliş yapmıştır. Tiktok uygulamasının bu yükselişi sayesinde dünya çapında milyonlarca farklı insan tarafından yüklenmiştir. Milyonlarca farklı insan tiktok yükleyerek paylaşımlar yapmaya başlayınca tiktok uygulamasının büyümesi devam etmiştir ve şu anda tiktok en popüler sosyal medya uygulamalarından birisi haline gelmiştir.

Tiktok 2021 rozeti nedir?

Dünyanın etrafında tiktok uygulaması milyonlarca farklı insan tarafından kullanılmaktadır. Siz de tiktok profilinize giderek profil resminizin üstüne bu özel rozeti koyabilirsiniz. Tiktok isimli sosyal medya uygulaması içerisinde birçok farklı insanda bu özel 2021 rozetini görmüşsünüzdür. Tiktok sosyal medya uygulamasında bulunan bu özel rozete siz de sahip olabilirsiniz. Tiktok sosyal medya uygulaması içerisinde bulunan bu özel rozeti aldıktan sonra bu rozeti profil resminizin hemen üzerine gelecek bir şekilde yerleştirerek takipçilerinize gösterebilirsiniz. Tiktok 2021 rozeti nasıl alınır diye merak ediyorsanız aşağıdaki adımları izlemelisiniz.

Tiktok 2021 rozeti nasıl alınır?

Ülkemizde ve dünyada özellikle son yıllarda oldukça popüler hale gelen bir sosyal medya uygulaması olan tiktok’ta oldukça kolay ve hızlı bir şekilde bu özel 2021 rozetini alabilirsiniz. Tiktok uygulaması içinde profil resminizin hemen üstünde görünen bu rozeti almak için bazı adımları gerçekleştirmek zorundasınız. Tiktok uygulamasında 2021 rozetini kazanmak için yapmanız gerek adımlar ise:

Google play store ya da app store uygulamasına gitmek.
Girmiş olduğunuz cihazınıza özel uygulama indirme platformunda tiktok uygulamasını aratmak.
Karşınıza çıkan uygulamalar arasında tiktok isimli uygulamayı açmak.
Eğer varsa tiktok uygulamanızı güncellemek.

Tiktok uygulamanızı güncellemeniz çok önemlidir. Eğer tiktok uygulamanızın en güncel sürümünü kullanmıyorsanız hiçbir şekilde 2021 rozetine erişim sağlayamazsınız ve bu özel rozeti takipçilerinize gösteremezsiniz. Tiktok uygulamanız eğer güncel ise bu adımları uygulamanıza gerek yoktur. Tiktok uygulamanızın güncel olduğundan emin olduktan sonra yapmanız gerekenler ise:

Cihazınızda bulunan tiktok uygulamasını açmak.
Tiktok uygulamasına girdikten sonra profilinize gitmek.
Profilinize girdikten sonra isminizin hemen altında “2021 rozetini al” diye bir düğme çıkacaktır.
O düğmeye basmak.
2021 rozetini al düğmesine bastıktan sonra karşınıza bir video çıkacaktır.
Karşınıza çıkan videoyu izleyin

Tebrikler, artık sizin de profil resminizin üstünde 2021 rozeti var. Yapmanız gerekenler sadece bu kadar. Artık sizin de profil resminizde 2021 rozeti olduğu için takipçilerinize bu rozeti dilediğiniz gibi gösterebilirsiniz. Tiktok sosyal medya uygulaması üzerinde 2021 rozeti almak bu kadar ve bu kadar hızlıdır.

Tiktok doğrulanmış hesap ne demektir?


Milyonlarca farklı insanın kısa videolar şeklinde içerik ürettiği bir sosyal medya uygulaması olan tiktok, yapılan videoların çalınmaması ve başarılı kullanıcıların daha çok kişiye ulaşabilmesi için böyle bir uygulamaya başvurmuştur. Tiktok uygulaması içerisinde eğer isminizin yanına mavi tik koydurabilirseniz sizin hesabınız daha çok insan tarafından takip edilir ve daha fazla kullanıcıya ulaşabilirsiniz. Eğer hesabınızda sadece orijinal içerikler üretiyorsanız kolaylıkla hesabınızı doğrulatabilirsiniz. Eğer tiktok sosyal medya uygulaması üzerinde hesabını doğrulatabilirseniz adınızın yanına bir adet mavi tik gelecektir. Bu mavi tikin varlığı sayesinde sizin profilinizi gören diğer kullanıcılar, sizin orijinal videolar paylaştığınızı yani diğer insanlardan videolar çalmadığınızı görebilirler. Bu şekilde 2021 yılında daha çok takipçiye ulaşabilirsiniz.
Tiktok hesabınızı doğrulanmış hesap konseptine getiren ve uygulamada daha popüler olmanızı, keşfete düşmenizi sağlayan Tiktok doğrulanmış hesap rozetiyle ilgili bilinmesi gerekenler böyle. Tiktok 2021 rozeti kullanarak hesabınızı geliştirmek, takipçi sayınızı artırmak için Tiktok takipçi satışı sitemizdeki Tiktok takipçi paketlerine göz atabilirsiniz. 

Arkadaşlarınla Paylaş

Tepkini seç!

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done