İnstagram Takipçi Satın Al Ucuz - Takipci Servisi
Paylaşımlar
Yükleniyor...

22 Aralık 2020 Salı

İnstagram Takipçi Satın Al Ucuz

Popüler sosyal ağ Instagram, birçok kişinin her gün saatlerce vakit geçirdiği, arkadaş, ailenin yanı sıra markaları ve hayran oldukları isimleri de takip ettiği bir adres. Instagram kullanan herkes, hem kişisel hesapları için hem de konsept hesapları için, moda, teknoloji, mizah ya da farklı bir konuda oluşturdukları hesaplar için takipçilerini artırmayı deniyor. İnstagram takipçi arttırma yolları uzun bir süredir herkes tarafından merakla araştırılmakta. Peki en etkilisi hangisi? Instagram’da büyümenin birçok yolu var ancak en uygun ve en mantıklı sonuç, kesinlikle Instagram takipçi satın almanın ucuz yolunu sunan bir çok site mevcuttur.

Instagram’da takipçi artırmanın yolları neler?

Türkiye’de on milyonlarca kişinin kullandığı instagram, artık takipçi sayısı yüksek olanların ciddi bir satış ya da marka bilinirliğine ulaştığı bir mecra. Örnek vermek gerekirse Instagram hesabı olan bir butik, 25 bin takipçisi olsa bile ayda on binlerce TL’lik satış ulaşabilir. Bununla birlikte Instagram’da 100 bin takipçisi olan bir kişi, her ay binlerce TL gelir elde edebilir. Böyle bir durum, herkesin aklına haliyle şu soruyu getirdi, Instagram takipçim nasıl artar? Instagram’da takipçi artırmanın çok çeşitli yolları var, bu yollar şöyle:

  • Instagram takipçili garantili çekilişlere katılma
  • Instagram’a sponsorlu reklam verme
  • Instagram takipçisi satın alma
Bu yolların her birinin farklı avantajları ve dezavantajları var. Peki en mantıklısı hangisi, bakalım.

Instagram takipçi garantili çekilişlere girmek mantıklı mı?

İnstagram takipçisi satın almanın ucuz yolunu sunan sitelere alternatif olarak son yıllarda, takipçi garantili çekilişler türedi. Bu çekilişler, onlarca fenomen tarafından destekleniyor ve çekiliş, yaklaşık 50 ile 100 sponsor tarafından destekleniyor. Çekilişlerin bu denli tutmasının nedeni 500 bin ya da 1 milyon takipçi garantisi sunabilmeleri, peki mantıklı mı? Instagram algoritması, bir anda anormal bir şekilde gelen 1 milyon takipçiyi anlıyor ve hesabınızın organik erişimi ne yazık ki çok düşük oluyor. Örnek vermek gerekirse Instagram çekilişlerinden 500 bin takipçi aldığınızda, beğeni sayınız bazen 100 bile olmayabilir. Bu da insanları, organik olmayan bir şey yaptığınız konusunda şüphelendirebilir. Öte yandan Instagram takipçi garantili çekilişlerde fiyatlar son derece yüksek. Örnek vermek gerekirse, 500 bin takipçi garantili çekiliş için sizden 50 bin tl istenebilir.

Instagram’a sponsorlu reklam verme

Instagram’da diğer bir takipçi artırma yöntemi de sponsorlu reklam verme. Instagram’da sponsorlu reklam süreci, Facebook Business Manager üzerinden yönetilen bir süreç. Instagram sponsorlu reklamlarla gönderilerin erişimini artırabilir, video ya da hikaye öne çıkarabilirsiniz. Bununla birlikte sponsorlu reklam verme süreci ne yazık ki pahalıdır. Örneğin Instagram takipçi satın almak istediğinizde, 1000 takipçi için ödemeniz gereken rakam 100 tl ya da daha fazlasını bulabilir. Sponsorlu reklam vererek Instagram takipçisi artırma, bundan dolayı çok önerilmez.

Instagram takipçisi satın alma

Hem kaliteli bir sonuç almak hem de düşük bir bütçe ile takipçi artırma işlemini tamamlamak için en iyi yöntem, Instagram takipçisi satın almadır. Uygun fiyatlı Instagram takipçisi paketleri ile, kolay bir şekilde takipçi sayınızı artırabilirsiniz. Takipçi satın almanın en büyük artısı, hedef kitlenize göre ihtiyacınız olan takipçiyi alabilmeniz. Örneğin, dünya çapında bir instagram hesabı geliştirecekseniz yabancı Instagram takipçisi satın alabilirsiniz. İhtiyacınız olan Instagram takipçisini arıyorsanız, hem uygun fiyatlı paketler hem de hedefe yönelik seçeneklerle instagram takipçi satış siteleri en iyi alternatif. Üstelik, şifre paylaşmadan ve 1 saat içinde tamamlanan takipçi işlemi ile, Instagram takipçisinde en iyi alternatif  bir çok site mevcuttur.

Uygun fiyatlı Türk instagram takipçisi satışı sunulan sitede, düşmeyen Instagram takipçisi alabilirsiniz. Markanız için ya da kişisel amaçlı takipçi satışı, kısa süre içinde tamamlanır ve her an sunulan destekle asla mağdur olmazsınız.

Hemen sizde instagram takipçi satın al ve yükselişe geç!

Arkadaşlarınla Paylaş

2 yorum

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done