İnstagram Görüntüleme Hilesi - Takipci Servisi
Paylaşımlar
Yükleniyor...

22 Aralık 2020 Salı

İnstagram Görüntüleme Hilesi


Instagram, on milyonlarca kullanıcısı ile dünyanın en popüler sosyal ağı. Instagram’ı bu kadar popüler yapan özelliği ise son derece sade bir tasarıma sahip olması ve insanlara, aradıkları sosyalliği sunması. Instagram’da yüksek takipçiye sahip fenomen hesaplar, ulaştıkları erişimle ciddi kazançlar elde ediyor. Instagram’da 10 bin takipçiye sahip bir hesap, ayda 1000 tl’ye kadar kazanabilir. Marka ve butik hesaplarının Instagram kazançları ise dudak uçuklatan türdendir. Örneğin, 50 bin takipçili bir Instagram butiği ne kadar kazanıyor derseniz, en az ayda 30 bin TL diyebiliriz. Instagram’da büyümenin yolu, erişimlerin ve görüntülemelerin artmasıdır. Peki birçok kişinin sözünü ettiği instagram görüntüleme hilesi nedir ve nasıl yapılır? Instagram görüntüleme hilesi ile Instagram’ın en bilinen hesapları arasına girebilir misiniz?

Instagram’da görüntüleme artırmak

Instagram’da takipçi sayınız arttıkça zaman içinde gönderi erişimleriniz ve reaksiyonlarınız da artar. 10000 takipçili bir hesapla 100000 takipçili bir Instagram hesabının ona uygun şekilde görüntülenme, beğeni ve yorum sayısı söz konusu olur. Peki Instagram’da görüntüleme nasıl atar? Instagram’da daha çok görüntülemeye ulaşmak için, öncelikle paylaştığınız fotoğraf, video, reels videoları ve hikayelerin hesap konseptinizin bağlamı ile uygun olması gerekir. Instagram görüntüleme hilesinin de aralarında yer aldığı görüntüleme arttırma önerileri şu şekilde:

  • Takipçi kitlenizi iyi analiz edin ve istedikleri içerikleri paylaşın
  • Hashtag kullanın ancak bunu rahatsız edici derecede yapmayın
  • Özel günlerle ilgili mutlaka paylaşım yapın
  • Instagram’ın yeni özelliklerini (reels gibi) kullanın, instagram bu araçları kullananları öne çıkarır.
Bu gibi öneriler, elbette ki Instagram’ı yoğun bir şekilde kullanan herkesçe biliniyor. Peki Instagram’da hızlı bir şekilde yükselmek için, görüntü sayısı nasıl artırılır? Hem gönderilerinizin ve videolarınızın erişimi hem de reels ve instagram hikaye gösterimi sayısını artırmak için bir yol var mı? Bunun yolu, kaliteli SMM paneli sosyal dostum aracılığı ile içeriklerinize organik ve kaliteli görüntüleme sağlamak.


Instagram görüntüleme hilesi nedir?

Instagram’da takipçi sayısını artırmak, erişimlerini yükseltmek ve daha geniş bir kitleye ulaşmak isteyen herkes zaman zaman çeşitli sosyal medya pazarlama araçlarından faydalanıyor. Bunların içinde belki de en çok bilineni instagram sponsorlu reklam verme. Instagram sponsorlu reklam vererek görüntüleme satın almak mümkün ancak bu oldukça pahalıdır. Örneğin bir video paylaştınız ve görüntüleme artırmak istiyorsunuz, İnstagrama reklam verdiğinizde, 10 bin izlenme için uygulama sizden 500 TL isteyebilir. Ancak SMM paneli kalitesini en iyi şekilde sunan , instagram izlenme paketleri ile Instagram görüntülenmenizi artıran bir etki yapıyor. Instagram’da gönderi erişimi artırma, instagram videolarınızın görüntülenmesini arttırma gibi hizmetler sunan sitede aynı zamanda instagram hikaye gösterimi satın alma gibi ekstra hizmetler de talep edebilirsiniz. Instagram’da ihtiyacınız olan profesyonel hizmetleri sunan sosyaldostum’dan birçok fenomen, görüntüleme satın alıyor ve Instagram hesabını geliştiriyor. 

Kısacası instagram görüntüleme hilesi diye bir şey yoktur ancak görüntülemeyi artırmak için, uygun fiyatlı instagram görüntüleme paketlerine bakabilir, şifrenizi dahi paylaşmadan Instagram’daki görüntüleme sayınızı artırabilirsiniz.

Arkadaşlarınla Paylaş

Tepkini seç!

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done