İnstagram Nedir - Takipci Servisi
Paylaşımlar
Yükleniyor...

20 Aralık 2020 Pazar

İnstagram Nedir


Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en popüler sosyal ağ olan Instagram, her ay ülkemizde on milyonlarca kişinin kullandığı bir platform. Instagram nedir sorusu da, platformun ne zaman kurulduğu, hangi şirket bünyesinde olduğu ya da tarihçesi gibi konuları barındıran bir soru. Peki Instagram ne zaman ve nerede kuruldu, Instagram gerçekten nedir? Instagram’a dair merak edilen soruların yanıtlarına bakalım. 


Instagram ne zaman kuruldu?

Instagram nedir diye merak ediyorsanız, şirketin serüveninin ilk adımı olan kuruluşuna gidelim. Instagram, ABD’de 2012 yılında bir fotoğraf paylaşım uygulaması olarak kuruldu. 2010 yılında iOS işletim sistemli iPhone cihazlar için sunulan Instagram, iki yıl sonra Android için de Google Play’de sunuldu. İlk yılında 10 milyon aktif kullanıcıya ulaşan Instagram, sonraki yıllarda 1 milyar kullanıcı barajını geçmeyi başardı. 


Instagram nasıl kullanılır?

Instagram, fotoğrafların yanı sıra maksimum 1 dakika uzunluğunda video yüklemeye olanak tanıyan bir mecra. Buna ek olarak Instagram’da, uygulamanın üst barında yer alan hikayeler ie, 24 saat içinde yok olan paylaşımlar da yer alıyor. Instagram nedir sorusu, yıllar içinde gelen yeni özelliklerle birlikte değişmiştir. Instagram’a gelen son özellik, yakın zamanda Tiktok tarzı düzenlenen videolar içeren Reels olmuştur. Instagram Reels ile kullanıcılar, müzik, video gibi öğeleri yaratıcı bir şekilde birleştirerek ortaya ilginç içerikler çıkarabiliyorlar.


Instagram’da hesap nasıl büyütülür?

Instagram’ı kullanan birçok kişi gibi sizin de aklınıza instagram takipçi arttırma yöntemleri gibi büyüme stratejileri geliyor olabilir. Instagram’da hesabınızı büyüterek, hem kişisel hem de marka hesaplarınız için avantaj elde etmek isterseniz, yapmanız gerekenler şu şekilde:

Hashtag: Instagram içeriklerinde, sizle aynı ilgi alanını paylaşan insanlara daha hızlı ulaşmak için hashtag, yani etiket kullanabilirsiniz. Instagram en çok 30 hashtag kullanımına izin verir. 
Düzenli ve etkili paylaşım: Instagram’da takipçinizi arttırmak için yapmanız gerekenlerden bir diğeri de, düzenli sıklıkta paylaşımdır. Günde bir ya da haftada birkaç paylaşım, bunun için ideal olabilir.

Instagram nedir sorusunun yanı sıra, platformla birlikte en çok akla gelen sorular Instagram hesabı nasıl büyütülür, Instagram’da nasıl fenomen olunur gibi sorulardır. Instagram’ı iyi bir şekilde kullanarak hem kişisel hem de marka hesabınızla potansiyel müşterilere ulaşmak için, yapmanız gereken instagram takipçi satın alma ve Instagram’ı paylaşım ve diğer konularda etkili bir şekilde kullanmadır. Instagram takipçi paketlerine göz atarak, ihtiyacınız olan takipçi ve instagram beğeni desteğini alabilirsiniz. 

Hemen sizlerde ucuz takipçi satın al ve hesabını yükselişe geçir!

Arkadaşlarınla Paylaş

Tepkini seç!

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done